Smysluplný dárek pod stromeček? Daruj vstupenku do světa IT.
Dárkové poukazy

AI základy snadno a rychle? Stipendium na AI kurz pro tebe i tvou organizaci

#
min

Víš, že používáním umělé inteligence ušetříš denně při práci až 1,75 hodiny? Gen AI hýbe dnešním světem. Umíš její potenciál využít na maximum? Je nejvyšší čas otevřít dveře nekonečným možnostem.

Víš, že používáním generativní umělé inteligence ušetříš denně při práci až 1,75 hodiny? Gen AI hýbe dnešním světem. Mnozí ji využívají při tvorbě obsahu, zefektivňování procesů, k analýze dat nebo třeba při hledání nových nápadů. A co ty? Umíš její potenciál využít na maximum? Je nejvyšší čas otevřít dveře nekonečným možnostem.

Možná už jsi některé AI nástroje zkoušela, ale cítíš, že výsledek může být ještě o kus lepší. Možná tušíš, že gen AI v sobě skrývá mnohem víc příležitostí, ale trochu tápeš, kde začít. Nebo chceš jen zjistit, co na tom všichni mají a sama nevíš, jestli bys AI někde využila?

Ať už to máš jakkoli, máme pro tebe novinu! 

Získat základy nebylo nikdy snazší 

Stali jsme se prvním místním verifikačním partnerem Googlu a díky jejich dlouhodobé podpoře začínáme v Česku a na Slovensku nabízet stipendia na kurzy AI základů (Google AI Essentials) na vzdělávací platformě Coursera. 

A to dvěma způsoby:

  1. Vzdělávacím institucím nebo organizacím, které chtějí být o krok napřed, nabízíme bez dalšího poplatku až 500 stipendií na kurz Google AI Essentials.
  2. Jednotlivci, kteří mají chuť se posouvat, dostanou stipendium na kurz i naši komunitní podporu.
„AI dovednosti jsou v dnešním světě prakticky nezbytnost. Proto jsme rádi, že můžeme ve spolupráci s Google nabízet stipendia, které dají zájemkyním a zájemcům kvalitní základy a rozhled. A to nejen v naší komunitě, ale i v dalších organizacích a institucích, díky kterým budeme stipendia rozšiřovat dál. ” - Žaneta Kubová Andělová, Head of Delivery & Projects v Czechitas

O čem kurz je? 

Zájemkyně a zájemce v kurzu čeká 10 nadupaných hodin výuky, během kterých se naučí prakticky využívat AI v každodenních situacích. Zjistí, jak efektivně zadávat příkazy, objeví různé AI nástroje a dozví se, na co si dát pozor. 

Kurz může každý absolvovat vlastním tempem. Studující postupně prochází jednotlivé lekce ve formě předtočených videí v angličtině, které jsou doplněné o praktická cvičení, články a kontrolní testíky. A když to zvládne, získá zasloužený certifikát

A jak funguje zapojení pro organizace? 

Máme radost, že chceš svému týmu nebo své komunitě pomoct získat AI dovednosti, díky kterým budou pracovat efektivněji a možná i kreativněji. Když si plácneme, všechno vám ukážeme a pak už je to hlavně na vás. 

Vyberete, komu studium zpřístupníte, a budete vaše studující průběžně motivovat k dokončení kurzu. Spolu zůstaneme v kontaktu - my vám budeme dávat průběžnou podporu a vy nám každý měsíc pošlete krátký report, jak to u vás šlape.

Zapojily se už instituce jako Ostravská univerzita, Žilinská univerzita, Ekonomická univerzita v Bratislavě, ale taky organizace jako je Svět neziskovek, Pracujúce Mamy nebo třeba Ženský algoritmus. Přidá se k nim i tvá organizace?

Czechitas + Google = ♥

S Googlem jsme už dlouho na stejné vlně a máme společný cíl - chceme (nejen) ženám otevírat svět IT

Byli první, kteří podpořili naše Digitální akademie a pomohli nám nastartovat novou kariéru v IT tisícovkám žen v ČR. Spolupracujeme taky v tématech kyberbezpečnosti, kde se zaměřujeme na bezpečné chování v digi prostředí. A teď máme velkou radost, že máme jejich důvěru i v AI tématech. 

Získat základy AI nikdy nebylo snazší.

Tak si zpestři podzim a získej skills, které šetří čas a zlepší tvé vyhlídky na trhu práce.

Kdo pro tebe napsal tento příběh?
Barbora Břusková
Marketing Coordinator

Czechitas Podcast

Příběhy, které vytvářejí ženy v IT - protože IT je budoucnost. I tvoje!

Zůstaňme v kontaktu

Odebírej náš měsíční newsletter, ve kterém se seznámíš s IT, najdeš inspirativní příběhy, novinky z oboru, ale i pozvánky na konference. Čas od času ti dohodíme slevu na vstup, zajímavé pracovní příležitosti nebo tipy, kde se dál vzdělávat. Buď v obraze!

Odebírej Newsletter